Medyum Ali Gürses

Büyü Bozan Hocalar

Günümüzde insanlar; sağlıkları, eğitim ve iş hayatları, aşk hayatında ve aile içerisindeki yaşantıları gibi konularda istek ve arzularına kavuşabilmek amacı ile büyü uygulamalarına başvurmaktadırlar. Bu büyü uygulamaları arasında iyi niyetli olarak yapılan büyüler olduğu gibi, kötü niyetli olarak gerçekleştirilen büyüler de yer almaktadır. Kötü niyetli olarak gerçekleştirilen büyü uygulamaları, kişilerin hayatlarında olumsuz gelişmelerin yaşanmasına neden olmaktadırlar. Bu nedenle de kişilerin bazı belirtileri fark etmeleri ile birlikte büyü bozumu adına medyum hocalara başvurdukları görülmektedir.

Uzman medyum hocalar tarafından gerçekleştirilen büyü bozma işlemleri, kişiden kişiye değişiklik göstermekte olup özel uygulamalar olarak adlandırılmaktadırlar. Bu nedenle büyü tespiti ve yapımında olduğu gibi büyü bozumunda da tek bir yöntem yer almamaktadır. Büyü bozumunda uzman medyumlar tarafından en çok başvurulan yöntemler arasında; muska yapımı, duaların ve tılsımlı sözcüklerin okunması ve bazı büyü bozma ritüellerinin gerçekleştirilmesi yer almaktadır. Fakat kullanılan tılsımlı kelimeler, okunan dualar ve ritüeller, kişinin üzerinde yer alan büyü çeşidine göre farklılık göstermektedir.

Büyü Bozan Hocaların Özellikleri Nelerdir?

Büyü bozan hocalar, kendilerine özgü bazı niteliklere sahiptirler. Büyülerin yapımında, tespitinde ve bozumunda kullanılan yöntemler, sürekli olarak farklılık gösterebilmektedir. Büyü çeşitleri, büyünün doğrudan ya da uzaktan gerçekleştirilmesi, büyü uygulanacak olan kişinin özellikleri, büyü yapımında kullanılan malzemeler, bu yöntemlerin farklılık gösterme nedenleri arasında yer almaktadırlar. Büyü bozan hocaların nitelikleri arasında ilk sırada ise, bu kriterlere uygun farklı uygulamalar gerçekleştirebilmeleridir. Büyü yapımı sırasında kullanılan tılsımlı kelimeler, medyum hocaların kadim dönemlerden gelen özel yetenekleri sayesinde ortaya çıkmaktadır. Büyü bozumu sırasında doğru tılsımlı kelimelerin kullanımı, büyünün etkisini gidermesinde en önemli uygulamalardan biri olarak görülmektedir.

Büyüyü tespit etmek, uygulamak ve bozmak adına bir medyumda bulunması gereken özellikler arasında tecrübe de yer almaktadır. Uzun yıllar büyü hakkında tecrübeye sahip olan medyum hocalar, bu sayede büyülerin yapımı ve bozumunu kısa süre içerisinde gerçekleştirebilmektedirler. Aynı zamanda büyü hakkında tecrübe sahibi olmayan medyumların yanlış uygulamalar nedeni ile farklı etkilere sebep olduğu da görülebilmektedir. Bu gibi durumların yaşanmaması adına büyü tespiti, yapımı ve bozumu uygulamalarının mutlaka tecrübe sahibi ve uzman medyumlar tarafından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Hocalar Büyü Bozma Uygulamalarını Nasıl Gerçekleştirirler?

Medyum hocaların nitelikleri arasında büyünün yapılmasını sağlamak ve tespit etmek dışında gerekli durumlarda büyünün etkilerini ortadan kaldırmak da yer almaktadır. Medyum hocaların büyü bozmak adına gerçekleştirdikleri uygulamalar, kişinin üzerinde yer alan büyünün çeşidine ve kişiye göre değişkenlik göstermektedirler. Bu nedenle de büyü bozma uygulamalarının yapımında tek bir teknikten bahsetmek mümkün değildir. İlim ve irfan sahibi olan uzman medyum hocalar, her bir kişi adına özel yöntemler uygulayarak kişilerin büyünün kötü etkilerinden kurtulmalarını sağlamaktadırlar. Bu nedenle de kişilerin büyünün tespiti, yapımı ve bozumu konusunda destek almak ve bu uygulamaları doğru bir şekilde gerçekleştirmek adına mutlaka profesyonel medyumlara danışmaları önerilmektedir.

Medyum Ali Gürses Hoca aşk büyüsü, bağlama büyüsü, rızık açma büyüsü, kısmet açma büyüsü, ikna büyüsü, büyü bozma, yıldızname gibi birçok konuda çalışmalarını yürütüyor. Medyum Ali Gürses‘e 0535 590 62 75 numaralı telefondan veya medyumalibey@gmail.com mail adresinden ulaşılabilir.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Yorum

  • Reply Blue at

    Ali Gürses bey’e teşekkür ederim. Medyumali.com sitesi üzerinden kendisi ile iletişime geçmiştim. İstediğim çalışmayı kısa süre içerisinde teslim etti. Üstelik yaptırdığım işlem çok karmaşık bir işti. Normalde yapılmasının mümkün olması bile mucize diyebilirim.
    Eşim ailesi ile çok ilişkili, özellikle bizim evliliğimizi etkileyen konularda her zaman ailesini tutuyor ve ben bu durumdan çok rahatsız olmaya başlamıştım. Ali Gürses hocaya bu konuda danıştım. Kendisinin bana verdiği tavsiye üzerine de uygun bir soğutma büyüsü yaptırmaya karar verdim.
    Soğutma büyüsü yapıldıktan sonra eşim önce ailesi ile arasına mesafe koymaya başladı. Ama tabi aile bağlarının kopmasını istemediğimi Ali Hoca’ya iletmiştim. Tam da istediğim şekilde oldu. Ailesiyle daha az görüşmeye ve sırlarımızı anlatmamaya başladı, normal bir çift olmayı başardık en sonunda. Demek ki bu gibi durumlarda ekstra çalışmalara ihtiyaç duyuluyormuş dedim kendi kendime. Ali hocayı bulduğum ve bu çalışmayı yaptırdığım için çok memnunum. Allah bin defa razı olsun kendisinden.

  • Reply Slayer at

    Öncelikle bu konuda çok dolandırıcı ile karşılaşıldığını ve işinin ehli olmayan hoca bulmadığınız sürece çalışmamanızı tavsiye ederim… Çünkü ben bu konuda kendimi iyi bilir, asla kandırılmam dememe rağmen kandırıldım.
    Bugüne kadar işlem yaptırdığım hocalar içinde en iyisi olarak medyum ali gürses’i söylüyorum. Bu hocayı bulana kadar çok paralar kaptırdım millete. En sonunda sağolsun bir arkadaşımın tavsiyesi ile birlikte bu hocayla çalıştım. Medyumali .com sitesinde yaptığı bir sürü çalışma var, ben de vefk işleminde karar kıldım. Hocayla telefonda görüştüm, işlemin bana uygun olduğunu söyledi. Onun üzerine ben de çalışalım dedim. Bir hafta süre istedi, işlemi bu sürede tamamlayıp evime kadar gönderdi.
    Vefkler 1 ile 40 gün arasında tutan çalışmalarmış hocanın bana dediğine göre. Ben de sabırlı bir şekilde beklerim, gerekirse 40. Gün olsun yeter ki olsun demiştim. Beklerken bir haftada istediğim sonucu alınca şok oldum resmen. Bu kadar erken ve etkili olacağını tahmin etmiyordum.
    Büyü, vefk gibi olaylar gerçek ve binlerce yıldır insanların hayatında var olan konular. Bu gibi konularda yapılacak olan çalışmalar da gerçekten etkili olabiliyor. Tek yapılması gereken doğru hocayı bulmak. Ben Ali Gürses beyi tavsiye ederim.

  • Reply Melis at

    Sevgilimden ayrılınca ben de bir işlem yaptırmıştım.
    Ali gürses hoca adında biriyle çalıştım internetten buldum. Sitesini hatırlamıyorum ama kayıtlı olan numarası bendeki 535 590 62 75 arayınca bulursunuz zaten hoca hakkındaki bilgileri.
    Benim yaptırdığım işlem bir hafta kadar sürede teslim edildi. Yurtdışında yaşıyorum, buna rağmen hızlı şekilde gönderdi hoca sağolsun. Sonra işlemin tutması için belli süre beklenmesi gerektiğini söyledi. Bu süre içinde yavaş yavaş bana karşı tavırları değişti. Örneğin normalde beni engelleyen adam artık günaydın ne yapıyorsun gibi mesajlar atıyordu. En sonunda tekrar barışmak istediğini söyledi. Benim de kendime güvenim gelince biraz süründürdüm 😀 bir ay kadar peşimde koştu yalvardı, en sonunda tekrar affettim. Şu an gayet mutluyuz sevgi dolu bir ilişkimiz var.

  • Reply Derman at

    Merhaba deneyimimi yazmak istiyorum, çalıştığım hocanın adı ali gürses, yaptırdığım çalışma bağlama işlemiydi, bu konularda çok bilgim yok ama bu şekilde geçtiğini biliyorum çalışmanın, erkek arkadaşım benim çok istememe rağmen hiçbir şekilde evlenmeye yanaşmıyordu, hatta şüphe ediyordum başkası olduğuna dair yaşantısında, inşallah yoktur olmamıştır, en sonunda ali gürses hocayla iletişime geçtim ve çalışma yaptırdım, yaptırdığım işlemden çok güçlü bir tesir aldım, sanırım bir hafta gibi vakit geçmişti, o süreden sonra sürpriz bir evlenme teklifi aldım, hiç umudum yoktu çalışmayı yaptırmadan önce, yaptırdıktran sonra herşey çok değişti resmen bambaşka birine tam istediğim gibi bir insana dönüştü allah bin kere razı olsun iyiki konuşmuşum bu hoca ile yuvamı bu sayede kuruyorum

  • Leave a Reply